SAMO 1 CILJ

VAŠE ZADOVOLJSTVO.

Tvrtka CIAK Truck nastala je 2014. godine preuzimanjem i spajanjem vodećih specijaliziranih tvrtki za distribuciju rezervnih dijelova za gospodarska vozila (Galanthus d.o.o., Automar d.o.o. i Dilabor d.o.o.) čijom sinergijom je nastala tvrtka koja ponudom, uslugom i logistikom može odgovoriti na sve potrebe tržišta dijelova za gospodarska vozila, a čija je najjača snaga objedinjeni kadar vodećih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u prodaji rezervnih dijelova za sva gospodarska vozila na europskom tržištu.

CIAK Truck zastupa sve poznate svjetske proizvođače dijelova za teretna vozila OE kvalitete za sve tipove teretnih vozila i građevinskih strojeva.

AD International

Tvrtka CIAK Truck ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmjenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost. ADI International pruža uslugu podrške svojim partnerima pružajući im adekvatne i pravovremene informacije, te tehničku podršku u obliku treninga, savjeta i asistencije.

ADI je uspostavio vlastiti ekskluzivni program za unapređenje i promicanje tehničke obuke i podrške: Eure!Car. Eure!Car obuhvaća visokokvalitetne tehničke treninge za profesionalne mehaničare i podržavaju ga vodeći proizvođači auto dijelova.

Sveprisutnost na tržištu

S dva logističko-distributivna centra ukupne površine preko 6000 m2, lancem vlastitih poslovnica prisutnih u gradovima širom Hrvatske i dnevnom dostavom proizvoda spremni smo odgovoriti na sve zahtjeve tržišta.

Mi smo regionalni lider,

s planom ekspanzije na području cijele jugoistočne Europe,

trenutno smo prisutni na tržištima BiH, Srbije i Slovenije.

Servis vozila

Servisna djelatnost CIAK Truck-a počiva na iskusnim mehaničarima i servisnim savjetnicima koji znaju otkloniti i najteže kvarove. Činjenica da smo direktni uvoznici svih dijelova omogućuje nam ponuditi Vam najbolje cijene servisa i dijelova – te najkraće vrijeme nabavu rezervnih dijelova, kako bi što prije bili natrag na cesti. Kontinuirana tehnička izobrazba našeg servisnog osoblja garancija je temeljite usluge koju pružamo.

DETALJNIJE INFORMACIJE POGLEDAJTE NA