CIAK team2021-12-07T10:09:40+00:00

Iskusan i profesionalan kadar

CIAK Grupa u više različitih djelatnosti uspjeh temelji na timskoj suradnji iskusnog i profesionalnog kadra s jedne strane, i mladog kadra spremnog na intenzivan razvoj s druge.

Ukoliko ste odgovorni, motivirani za rad u dinamičnom okruženju pošaljite nam svoj životopis i otvorenu molbu ili se prijavite na jedan od otvorenih natječaja.

Suvremene tehnologije, veličina grupacije te ugodna radna atmosfera samo su neke od prednosti rada u modernom okruženju CIAK Grupe.

Pregled zaposlenika CIAK grupe

Zaposlenici grupe po segmentima djelatnosti

Oduvijek vas je zanimala industrija auto dijelova i opreme? Želite postati vodeći stručnjaci u prodaji rezervnih dijelova za gospodarska vozila te biti u korak s trendovima na tržištu? Javite nam se!

PRODAJA – DISTRIBUCIJA – CENTRALNE SLUŽBE

Želite li biti dijelom odgovornog upravljanja okolišem?

SKLADIŠTE I LOGISTIKA – GOSPODARENJE OTPADOM – KOMERCIJALNI POSLOVI

Pridružite se poticajnom okruženju brzo rastuće CIAK Grupe!

CENTRALNE SLUŽBE

Otvoreni natječaji

Ako se prepoznajete u opisu i želite postati dio CIAK TEAM-a, javite nam se životopisom!

Radnik / radnica na skladištu opasnog i neopasnog otpada – Zabok

Tvrtka C.I.A.K. d.o.o. je vodeći distributer, sakupljač i reciklažer akumulatora i baterija u regiji te društveno i ekološki odgovoran partner zelenog i zdravog okoliša. C.I.A.K. d.o.o. godišnje gospodari sa oko 30.000 tona opasnog i neopasnog otpada te ima iskustva u gospodarenju svim vrstama i kategorijama otpada.

Skladištar (m/ž) – Zagreb i okolica

Tvrtka C.I.A.K. AUTO d.o.o. vodeći je distributer akumulatora, motornih ulja, guma i auto opreme. Ime C.I.A.K. AUTO d.o.o. danas znači visoku kvalitetu proizvoda i usluga, pouzdanost, suvremenost poslovanja, stručnost kadrova i ekološku osviještenost poduzeća.

Radnik na skladištu opasnog i neopasnog otpada (m/ž) – Krapinsko-zagorska

 • C.I.A.K. d.o.o. – Savska Opatovina 36, 10090 Zagreb

Tvrtka C.I.A.K. d.o.o. je vodeći distributer, sakupljač i reciklažer akumulatora i baterija u regiji te društveno i ekološki odgovoran partner zelenog i zdravog okoliša.
C.I.A.K. d.o.o. godišnje gospodari sa oko 30.000 tona opasnog i neopasnog otpada te ima iskustva u gospodarenju svim vrstama i kategorijama otpada.

Više

Skladištar (m/ž) – Zagreb i okolica

 • C.I.A.K. AUTO d.o.o. – Gornjostupnička 96, 10255 Gornji Stupnik

Tvrtka C.I.A.K. AUTO d.o.o. vodeći je distributer akumulatora, motornih ulja, guma i auto opreme. Ime C.I.A.K. AUTO d.o.o. danas znači visoku kvalitetu proizvoda i usluga, pouzdanost, suvremenost poslovanja, stručnost kadrova i ekološku osviještenost poduzeća.

Više

Neovisno o otvorenim natječajima za specificirana radna mjesta, pozivamo vas ukoliko se prepoznajete u opisu i želite postati dio CIAK TEAM-a da nam se javite životopisom.

  Napomena: Trajanje privole kandidata važi do pisanog opoziva. Privolu kandidat može povući i dodatno zatražiti brisanje dostavljenih osobnih podataka iz baze kandidata CIAK GRUPA d.d. u pisanom obliku.

  brisanje podataka

  Postanite i Vi dio CIAK Grupe!

  PROMET U 2020. VIŠE OD

  0
  KN

  PREKO

  0
  ARTIKALA

  SURADNJA SA

  0
  PROIZVOĐAČA

  VIŠE OD

  0
  DJELATNIKA
  Go to Top