Društveno odgovorno poslovanje

Promičemo društveno odgovorno poslovanje te gospodarsko djelovanje s ciljem očuvanja okoliša za sadašnje i buduće generacije.

Njegujemo uzajamno poštovanje i povjerenje kao osnovu dobrih odnosa s našim dobavljačima i poslovnim partnerima.

Sponzorstva i donacije ključni su dio naše društvene odgovornosti putem kojih potičemo i promoviramo regionalne i lokalne događaje, raznorazna sportska natjecanja i aktivnosti.

CIAK EcoCycle

U svijetu brze potrošnje i tehnološkog napretka, tvrtka C.I.A.K. još od 1994. prati Vas kao ekološki lider u distribuciji, sakupljanju i recikliranju akumulatora i baterija u Hrvatskoj i regiji.

Cjelovit sustav gospodarenja akumulatorima i baterijama na području RH rezultat je naše predanosti očuvanju prirodnih vrijednosti i zaštiti okoliša.

Jedina smo tvrtka u Hrvatskoj koja u svom procesu rada sa akumulatorima ima potpuno zaokružen proces; od prodaje novih, preko sakupljanja starih otpadnih akumulatora do recikliranja istih i proizvodnje olova.

Proizvedeno novo olovo koriste najveće svjetske kompanije u proizvodnji novih akumulatora, kao i CIAK Starter – najprodavaniji hrvatski akumulator.

CIAK Auto Akademija

Razvojem tehnologije u automobilskoj industriji povećala se i kompleksnost vozila, a samim time i održavanje istih. Kako bi nezavisni aftermarket ostao kompetitivan znanjem i uslugama prema klijentima u odnosu na ovlaštene mreže servisa, kontinuirano obrazovanje mehaničara postaje ključ uspjeha.

CIAK Auto akademija naziv je za objedinjeni set predavanja usmjerenih na stručno usavršavanje automehaničara i mehatroničara, gdje se i teorijski i praktični dio nastave odvija na lokacijama širom Hrvatske kako bismo se približili svim našim partnerima neovisno o lokaciji.

Postanite i Vi dio CIAK Grupe!

PROMET U 2023. VIŠE OD

0
EUR

PREKO

0
ARTIKALA

SURADNJA SA

0
PROIZVOĐAČA

PREKO

0
DJELATNIKA