Lider na tržištu akumulatora

Pokrećemo hrvatska vozila već 25 godina

Sveprisutnost na tržištu

Tvrtka C.I.A.K. je već niz godina kvalitetnim radom i odličnim rezultatima prisutna i djeluje na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

CIAK je najveći ovlašteni distributer brojnih svjetskih marki iz područja automoto opreme. Pored Zagreba, koji je ujedno i sjedište uprave tvrtke CIAK i gdje se nalazi centralno skladište, asortiman koji zastupa svakodnevno se distribuira iz podružnica u Osijeku, Rijeci i Splitu te dostavom stiže u svaki kutak Hrvatske isti dan ili u roku od najviše 24 sata od primljene narudžbe.

Tvrtka C.I.A.K. je lider na tržištu akumulatora, a važno je spomenuti kako je to prva tvrtka u Hrvatskoj koja također zbrinjava i reciklira olovne akumulatore.

Akumulatori i baterije

Više od 25 godina pokrećemo automobile, brodove, motore i kamione u Hrvatskoj!

Osobni program

Akumulatori za sve vrste osobnih vozila koji svojim performansama zadovoljavaju 99% potreba.

UPORABA

Akumulatori za osobna vozila u standardnoj tehnologiji s tekućim elektrolitom, te akumulatori za vozila sa start stop sustavima u AGM tehnologiji

Teretni program

Akumulatori za sve vrste teretnih, gospodarskih i industrijskih vozila

UPORABA

Kombinacijom visoke pouzdanosti i izdržljivosti isporučuju startnu snagu i u najekstremnijim uvjetima.

Moto program

Akumulatori za motocikle visokih performansi, ali i za jednostavne motocikle za svakodnevnu upotrebu.

UPORABA

Snažni, dugotrajni i vrlo pouzdani akumulatori idealni za motocikle, skutere, quadove, Jet-ski vozila.

Industrijske baterije

baterije namijenjene dubokom pražnjenju i za izrazito visoke struje pražnjenja.

UPORABA

Koriste se u elektro viličarima, podiznim platformama, strojevima za čišćenje, solarnim sustavima, plovilima i svim ostalim uređajima koji koriste baterije kao primarni pogon.

Nautika

Baterije za dvostruku primjenu, startanje i oprskba potrošača.

UPORABA

koriste se u plovilima , kamperima , i svim aplikacijama koji koriste bateriju za pokretanje motora i opskrbu potrošača.

Solari

Baterije za solarnu primjenu imaju specifičnu tehnologiju koja osigurava veliki broj ciklusa pod različitim dubinama pražnjenja.

KORIŠTENJE

Korištenje solarnog sustava zahtijeva pouzdano skladištenje energije u baterijama, što je dobro poznato korisnicima koji su imali prekid napajanja zbog kvara na bateriji.

Brendovi

 Visoka kvaliteta proizvoda i usluga

Ime CIAK danas znači visoku kvalitetu proizvoda i usluga, pouzdanost, suvremenost poslovanja, stručnost kadrova i ekološku osviještenost poduzeća. Tvrtka CIAK kupcima nudi pouzdan i brz servis proizvoda, a profesionalno ophođenje prema radu rezultira dugogodišnjom lojalnošću komitenata.

Kao jedan od najistaknutijih članova svog sektora poslovanja, ime tvrtke CIAK sinonim je za kvalitetno obavljen posao i dugotrajno jamstvo kvalitete, što dokazuje i sve više različitih imena proizvoda koji svoj put do krajnjeg korisnika pronalaze upravo putevima ove tvrtke.

Posjedovanje certifikata ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 50001 pokazatelj je profesionalnosti i dosljednosti u obavljanju poslova.

Uhodana logistička mreža

Pouzdani suradnici tvrtke CIAK, uhodana logistička mreža i pomno odabrani partneri diljem Hrvatske jamče pouzdanu isporuku, kvalitetan asortiman i zadovoljstvo kupnje. Obratite nam se s povjerenjem.

Proizvodi koje distribuiramo mogu se naći u svim bolje opremljenim trgovinama i servisnim radionicama diljem države.