Iskusan i profesionalan kadar

CIAK GRUPA u više različitih djelatnosti uspjeh temelji na timskoj suradnji iskusnog i profesionalnog kadra s jedne strane, i mladog kadra spremnog na dinamično radno okruženje i intenzivan razvoj.

CIAK TEAM čine osobe koje su proaktivne, komunikativne, spremne za dinamične i izazovne zadatke a ispred svega odgovorne i profesionalne.
Vrlo nam je bitan pozitivan pogled na budućnost kao i konstruktivne ideje i rješenja koja garantiraju održivi razvoj.

Pregled zaposlenika CIAK grupe

Zaposlenici grupe po segmentima djelatnosti u 2020. godini

Otvoreni natječaji

Ako se prepoznajete u opisu i želite postati dio CIAK TEAM-a, javite nam se životopisom!

Voditelj
skladišta

 • C.I.A.K. d.o.o. – Zagreb, Savska Opatovina 36

Tvrtka CIAK vodeći je distributer akumulatora, motornih ulja, guma i autoopreme te lider na tržištu zbrinjavanja opasnog i neopasnog otpada. C.I.A.K. gospodari sa preko 30.000 tona opasnog i neopasnog otpada godišnje.

Više

Specijalist saldakonti kupaca i dobavljača

 • C.IAK Grupa d.d. – Zagreb, Savska Opatovina 36

CIAK Grupa sa preko 1.000 zaposlenih jedna je od vodećih kompanija u regiji te pionir ekološki osviještenog gospodarenja otpadom. Sa preko 100 prodajnih mjesta u Hrvatskoj vodeći smo distributer autodijelova i dodatne opreme.

Više

Referent komercijalnih poslova (m/ž)

 • C.I.A.K. TRADE d.o.o. – Resnička 21, 10360 Sesvete

C.I.A.K. TRADE d.o.o. član je CIAK Grupe, društva sa preko 1.000 zaposlenih radnika, jedne od vodećih kompanija u regiji za uvoz, prodaju i distribuciju rezervnih dijelova za osobna i teretna vozila, te pionir ekološki osviještenog gospodarenja otpadom.

Više

Neovisno o otvorenim natječajima za specificirana radna mjesta, pozivamo vas ukoliko se prepoznajete u opisu i želite postati dio CIAK TEAM-a da nam se javite životopisom.

  Veličina dokumenta maksimalno 5mb, preporučene datoteke pdf | doc | docx.

  Napomena: Trajanje privole kandidata važi do pisanog opoziva. Privolu kandidat može povući i dodatno zatražiti brisanje dostavljenih osobnih podataka iz baze kandidata CIAK GRUPA d.d. u pisanom obliku.

  brisanje podataka

  Postanite i Vi dio CIAK Grupe!

  PROMET U 2019. VIŠE OD

  0
  KN

  PREKO

  0
  ARTIKALA

  SURADNJA SA

  0
  PROIZVOĐAČA

  VIŠE OD

  0
  DJELATNIKA